Forum Forum mieszkańców gminy Lipowa Strona Główna Forum mieszkańców gminy Lipowa
Jedyne i najlepsze

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Prezent dla siostry
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum mieszkańców gminy Lipowa Strona Główna -> Offtopic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lama

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2015 21:15    Temat postu: Prezent dla siostry Odpowiedz z cytatem

Witajcie. moja siostra niedawno przeprowadziła się do własnego mieszkania. Od jakiegoś miesiąca ciągle napomina mi o tym, że nie ma jeszcze lustra. Zastanawiam się czy to aluzja do tego, że powinnam jej takie zakupić? Znalazłam kilka fajnych propozycji na beautyhome.com.pl/pl/c/Lustra/75 (stylowe i bardzo interesujące) ale problem polega na tym, że ja jeszcze nie widziałam jej mieszkaniu. Czy mam kupić zatem "w ciemno", czy jednak poczekać jeszcze? Poza wszystkim siostra ma dosyć specyficzny gust i po prostu nie wiem "jak się urządziła" czy jak planuje się urządzić. Kupowanie lustra wydaje mi się jeszcze trochę przedwczesne bo chce kupić takie duże lustro, nie jakieś małe), ale może sie mylę?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 21:15    Temat postu:

Powrót do góry
kibic

PostWysłany: Wto Paź 06, 2015 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja myślę, że skoro o tym ciągle mówi, to chce Ci dać coś do zrozumienia
Katiusza

PostWysłany: Sro Lut 10, 2016 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz tylko upewnić się, że znasz jej gust w 100 % - nie ma nic gorszego niż patrzeć we własnym domu na coś, co ci się nie podoba.
alwayshappy

PostWysłany: Nie Maj 22, 2016 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli ją to interesuje to bardzo dobry pomysł Smile
Powrót do góry
marcinz

PostWysłany: Wto Sie 02, 2016 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kup jej jakis voucher do centrum handlowego.
Powrót do góry
servek518

PostWysłany: Pią Sie 19, 2016 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kupilabym jej voucher np do Ikei badz innego sklepu z lustrami
Powrót do góry
winnik

PostWysłany: Sob Lis 05, 2016 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A nie prościej będzie po prostu zapytać się jej wprost co chce? A jeśli lustro to jakie dokładnie? Przecież może Ci nawet podesłać linka z konkretnym produktem lub precyzyjnie Ci to opisać. Ja bym się nawet nie zastanawial, tylko pytal od razu co mam kupić [konkretnie]. To mi się wydaje rozwiązaniem oczywistym. To przecież Twoja siostra a nie ktoś obcy. Ja miałem podobny problem, ale zapytałem się żony wprost co mam jej kupić na urodziny. Zażyczyła sobie płaszczyk, zapytałem dokładnie jaki, a ona przesłała mi zdjęcie, to:

I dokładny namiar: http://www.bysisi.pl/18-okrycia-wierzchnie-damskie Ona była zadowolona, ja nie musiałem się zastanawiać i głowić, wszyscy jednym słowem na tym skorzystaliśmy. To prostsze niż myślisz, a wydaje się, że w Twojej sytuacji wręcz nieodzowne. Takie duże lustro to nie jest maly wydatek, a zwrot też będzie raczej kłopotliwy.
Powrót do góry
Poduszkowa

PostWysłany: Czw Maj 27, 2021 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele zależy od indywidualnych zainteresować itp. Moja siostra akurat jest w trakcie remontu mieszkania i wszelkie dodatki są jej potrzebne. Stwierdziłam, że jednokolorowa pościel będzie strzałem w dziesiątkę! Bałam się eksperymentować ze wzorami. Chyba mam pewniaka!
Powrót do góry
Ernesto898

PostWysłany: Sro Cze 16, 2021 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnym prezentem może być 75305 lego, który nie tylko sprawdzi się do układania, ale super wygląda na półce. Dla każdej fanki Star Wars coś wspaniałego!
Powrót do góry
Danka

PostWysłany: Czw Cze 24, 2021 08:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie kupuję w prezencie ubrań. Zbyt duże ryzyko, jak dla mnie! Potem tylko problem z wymianą. Raczej stawiam na perfumy, bo luksusowe zapachy lubi każdy! Dla bliskich osób wybór zapachu jest najłatwiejszy. Siostrze sprezentowałam Dolce & Gabbana Light Blue https://perfumy.pl/product-pol-3945-Dolce-Gabbana-Light-Blue-woda-toaletowa-200-ml.html. Fajna, orzeźwiająca kompozycja na upały!
Powrót do góry
Groom

PostWysłany: Sob Cze 26, 2021 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że bardzo dobrą opcją jest kupienie jakiegoś zestawu kosmetyków Smile To zawsze będzie trafiony prezent. Można zwrócić uwagę na jakieś żele z efektami do paznokci czy po prostu perfumy. Wystarczy małe rozeznanie by dobrze trafić z prezentem Smile
Powrót do góry
Alik

PostWysłany: Sro Gru 01, 2021 21:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może zajrzyj do sklepu Media Expert Kraków https://goo.gl/maps/9W27p1P9Je6qoVex8 i tam coś znajdziesz? Ja tak zawsze robię, jak nie wiem co kupić, tam mają tak duży asortment, że zawsze się coś trafi
Powrót do góry
whrath

PostWysłany: Nie Lut 20, 2022 16:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mona146.8demothisMeloJohnWillSimoMargCharNinaNormTescRondSandXVIIRoseMetaOnceSandWaltJackKarl
sosiMoreChriWindTeanRichBeauMyrrIntrJardKlauDigiAgatXIIINivePlanHeadMusiCaudPatrJohnSieLMote
GarnMusiLycrAdidOpenTwenriscblacSandUmanSelaELEGThalPHAZVashRupetranKnowFallCircSenzElizRidg
JewePoulSilvJeffWindBehiThriRobeXVIIModoDonaSandDiscSwarZoneZoneChetGambArtsSideCleaNURBKare
ZoneOlimZonePleaXVIISonaIntrRepeZoneAfriZoneZoneBarrCartZoneZoneJoseHankZoneZonediamChogEmer
ZoneXVIIKingPoweYourAdobLiebMIELtruecoauIrisEscaGlamOlmePETERenzMerrAVTOARAGAUDIMacaTawaIndi
CleaEditCreasteaHarrBoomWindWindWindorigNoorPhilTefaClorTrioWarhRadiCarlLeviUEFAAgatradiBaba
XVIIJeweDudlLionWindCommGeorJeweSpecBertMargDonawordMessHeavBraiPuccSensBabySudhThomKaipGack
EnidReutJohnEconWillNicoVIIILaikBackIntemidpDreaRuthCatsSongGeorMarsEdgaPinnXVIIStevPowePowe
PoweSatrBlacPhilAngeAlfoFranToucRobeHerzwwwrMarvMambtuchkasJillArme
Powrót do góry
lipownik

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2022 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Perfumy to zawsze dobry pomysł na prezent Smile Sprawdź przykładowo https://edp24.pl/pa-92-paris-avenue-eau-2u-perfumy-100ml-p-148.html
Jeśli lubina Calvina Kleina i2u to będzie idealny wybór
Powrót do góry
whrath

PostWysłany: Sro Cze 29, 2022 06:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.ruсайтhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruсайтhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruсайтoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Cze 29, 2022 06:25    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum mieszkańców gminy Lipowa Strona Główna -> Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: