Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lama
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 21:15 Temat postu: Prezent dla siostry |
|
|
Witajcie. moja siostra niedawno przeprowadziła się do własnego mieszkania. Od jakiegoś miesiąca ciągle napomina mi o tym, że nie ma jeszcze lustra. Zastanawiam się czy to aluzja do tego, że powinnam jej takie zakupić? Znalazłam kilka fajnych propozycji na beautyhome.com.pl/pl/c/Lustra/75 (stylowe i bardzo interesujące) ale problem polega na tym, że ja jeszcze nie widziałam jej mieszkaniu. Czy mam kupić zatem "w ciemno", czy jednak poczekać jeszcze? Poza wszystkim siostra ma dosyć specyficzny gust i po prostu nie wiem "jak się urządziła" czy jak planuje się urządzić. Kupowanie lustra wydaje mi się jeszcze trochę przedwczesne bo chce kupić takie duże lustro, nie jakieś małe), ale może sie mylę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2015 21:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kibic
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2015 20:42 Temat postu: |
|
|
ja myślę, że skoro o tym ciągle mówi, to chce Ci dać coś do zrozumienia _________________ "Wiatr wieje i nie raz mówi mi dokąd tak idziesz, gdzie twój cel." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katiusza
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2016 12:32 Temat postu: |
|
|
Musisz tylko upewnić się, że znasz jej gust w 100 % - nie ma nic gorszego niż patrzeć we własnym domu na coś, co ci się nie podoba. _________________ "Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi" |
|
Powrót do góry |
|
 |
alwayshappy
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 16:13 Temat postu: |
|
|
jeśli ją to interesuje to bardzo dobry pomysł  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcinz
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2016 15:18 Temat postu: |
|
|
Kup jej jakis voucher do centrum handlowego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
servek518
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2016 11:48 Temat postu: |
|
|
kupilabym jej voucher np do Ikei badz innego sklepu z lustrami |
|
Powrót do góry |
|
 |
winnik
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2016 18:52 Temat postu: |
|
|
A nie prościej będzie po prostu zapytać się jej wprost co chce? A jeśli lustro to jakie dokładnie? Przecież może Ci nawet podesłać linka z konkretnym produktem lub precyzyjnie Ci to opisać. Ja bym się nawet nie zastanawial, tylko pytal od razu co mam kupić [konkretnie]. To mi się wydaje rozwiązaniem oczywistym. To przecież Twoja siostra a nie ktoś obcy. Ja miałem podobny problem, ale zapytałem się żony wprost co mam jej kupić na urodziny. Zażyczyła sobie płaszczyk, zapytałem dokładnie jaki, a ona przesłała mi zdjęcie, to:
I dokładny namiar: http://www.bysisi.pl/18-okrycia-wierzchnie-damskie Ona była zadowolona, ja nie musiałem się zastanawiać i głowić, wszyscy jednym słowem na tym skorzystaliśmy. To prostsze niż myślisz, a wydaje się, że w Twojej sytuacji wręcz nieodzowne. Takie duże lustro to nie jest maly wydatek, a zwrot też będzie raczej kłopotliwy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poduszkowa
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2021 16:02 Temat postu: |
|
|
Wiele zależy od indywidualnych zainteresować itp. Moja siostra akurat jest w trakcie remontu mieszkania i wszelkie dodatki są jej potrzebne. Stwierdziłam, że jednokolorowa pościel będzie strzałem w dziesiątkę! Bałam się eksperymentować ze wzorami. Chyba mam pewniaka! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898
|
Wysłany: Sro Cze 16, 2021 11:18 Temat postu: |
|
|
Świetnym prezentem może być 75305 lego, który nie tylko sprawdzi się do układania, ale super wygląda na półce. Dla każdej fanki Star Wars coś wspaniałego! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Danka
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2021 08:42 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie kupuję w prezencie ubrań. Zbyt duże ryzyko, jak dla mnie! Potem tylko problem z wymianą. Raczej stawiam na perfumy, bo luksusowe zapachy lubi każdy! Dla bliskich osób wybór zapachu jest najłatwiejszy. Siostrze sprezentowałam Dolce & Gabbana Light Blue https://perfumy.pl/product-pol-3945-Dolce-Gabbana-Light-Blue-woda-toaletowa-200-ml.html. Fajna, orzeźwiająca kompozycja na upały! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Groom
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2021 17:44 Temat postu: |
|
|
Myślę, że bardzo dobrą opcją jest kupienie jakiegoś zestawu kosmetyków To zawsze będzie trafiony prezent. Można zwrócić uwagę na jakieś żele z efektami do paznokci czy po prostu perfumy. Wystarczy małe rozeznanie by dobrze trafić z prezentem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alik
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2021 21:58 Temat postu: |
|
|
Może zajrzyj do sklepu Media Expert Kraków https://goo.gl/maps/9W27p1P9Je6qoVex8 i tam coś znajdziesz? Ja tak zawsze robię, jak nie wiem co kupić, tam mają tak duży asortment, że zawsze się coś trafi |
|
Powrót do góry |
|
 |
whrath
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lipownik
|